|
vlada.deejay
|
 |
« Reply #90 on: June 17, 2009, 01:05:44 PM » |
|
gorane,javi mi se na msn,ili mi posalji link za alena.... aj budi drug...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DJ D!
|
 |
« Reply #91 on: June 17, 2009, 01:11:52 PM » |
|
A to mesanje House-a i nasih turcizama mi se tako GADI , da je to strasno!!! To je za mene pljuvanje po House muzici!
ja sam prvi koji je protiv grand turcuzma ali u takvoj zemlji zivimo,pomiri se sa tim. Najlakse je pomiriti se s tim. Treba se boriti protiv toga !!! Da,znam ja to,slazem se...Treba nauciti ljude a ne pevace,pevaci samo pevaju ono sto ljudi traze... e to je problem sto smo mi srbi glupi.... nego kao sto neko vec rece " Od FOLKA se ZIVI a HOUSE se VOLI ",takva nam je sudbina u ovoj drzavi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deejaygoran
Newbie

|
 |
« Reply #92 on: June 17, 2009, 01:16:02 PM » |
|
Postujem ja sve,al ne treba toliko da ga dizemo u visine,kad nista od toga nije njegovo...ako me kapirate ? [/quote] e jebiga sad tebi je izgleda krivo sto me neki "dizu u visine" a trebali bi mozda tebe... ti jednostavno ne mozes da uradis bolji remix i sad sam ti ja kriv umjesto da kazes daj da se malo potrudim i doradim ovaj moj remix ma sigurno ce da bude bolji od njegovog pa ce onda mene "dizati u visine"
ovde pre svega treba da bude zdrava konkurencija a ne zavist i ljubomora
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj_Muki
Newbie

|
 |
« Reply #93 on: June 17, 2009, 02:31:27 PM » |
|
smesno
Ja bih tebe banovao trajno sa ovog foruma,koji si bre ti faktor da kazes da je nesto smesno? slazem se  slobodno ali budi siguran da nece... zbog iznosenja svog misljenja niko normalan nece da banuje... inace sam administrator jednog foruma pa znam kako to ide.. ali ja bih bas voleo da na ovom forumu dobijem ban Pazi momak ja licno nemam nista protiv tebe,ali je veoma ruzno omalovazavati neciji rad i trud,da si ti neki faktor i poznati dj i producent i mnogo iznad svih nas pa bih te donekle i ''razumeo''(ali je i to pitanje),mislim da je ovaj forum prvenstveno za druzenje i upoznavanje,a ne za pljuvanje rada svojih kolega....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DJ D!
|
 |
« Reply #94 on: June 17, 2009, 02:49:12 PM » |
|
neki od nas su mnogo vremena ulozili da napravimo svoje baslinije,ritmove i sve ostalo a onda dodje neko i pokupi tudje loop-ove i to je sada vrh,pazi da nije! izvini molim te ali to je direktno pljuvanje po meni,Pigiju i jos nekima koji su sve do detalja radili sami. a uz sve to goranova verzija mi se ni malo ne svidja a koliko vidim nisam jedini koji tako misli! onaj koji je nabrajao moje radove mislio je da ce time da me uvredi,e pa sjebao se,download mojih radova se povecao a to i jeste smisao svega sto postavis na net. jos je trebao da doda: DJ D! vs Sequential - Choco Loco(Bassline Mix 2009),DJ D! vs Zero Mike - Carnival Of Love (DJ D! Remix 2009),DJ Zmija - Balkan Beat (DJ D! Electro Remix),DJ Zmija - Balkan Beat (DJ D! Remix)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wlaja
|
 |
« Reply #95 on: June 17, 2009, 04:32:18 PM » |
|
90% ono shto radimo ima parolu snadji se ...
Chak i kad se vozi po Bg-u ili nekom vecem gradu vazi josh jedna parola "kuj koga zajebe" ... DeeJay Goran se snashao, nisu njegovi semplovi ali koga to josh briga, vazno je da ljudima udje u ushi ... Nece se on mnogo novchano ovajditi od ovoga.
A shto se tiche remixiranja domacice, niko nije spomenuo remixe jebenih MTV hitova koje isti Q pevaju samo na stranom jeziku. To se sasvim ok, cool, dolaze iz PM, u trendu je ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tamer
Pravi Haos
Sr. Member

pravim haos
|
 |
« Reply #96 on: June 17, 2009, 04:32:29 PM » |
|
hahaha, kako je vama ljudi lepo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Deejay Swift
Newbie

|
 |
« Reply #97 on: June 19, 2009, 12:01:41 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DJ Lucky
Newbie

|
 |
« Reply #98 on: June 21, 2009, 05:39:29 PM » |
|
pa smesan je ovaj pokusaj remixa... pokradeni loop-ovi tudjih pesama+voki kostic - za beograd... zar ljudi da me gadjaju flasama kad ovo pustim? neka hvala! nije ovo mix neke folk pesme pa prevuci lupove koje pokupis iz neke ino pesme i to je to. kad radis remix za izdavanje onda je druga prica... a i sam remix mi nikako ne zvuci...
U Bog te, pa covjece kod tebe skoro stalno pici jedna te ista nota bass!! A govoris covjeku kako mu je smjesan rmx Ne mozes da tako komentarises neciji rad!!! Nije lijepo i kulturno!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DJ D!
|
 |
« Reply #99 on: June 21, 2009, 06:14:19 PM » |
|
pa smesan je ovaj pokusaj remixa... pokradeni loop-ovi tudjih pesama+voki kostic - za beograd... zar ljudi da me gadjaju flasama kad ovo pustim? neka hvala! nije ovo mix neke folk pesme pa prevuci lupove koje pokupis iz neke ino pesme i to je to. kad radis remix za izdavanje onda je druga prica... a i sam remix mi nikako ne zvuci...
U Bog te, pa covjece kod tebe skoro stalno pici jedna te ista nota bass!! A govoris covjeku kako mu je smjesan rmx Ne mozes da tako komentarises neciji rad!!! Nije lijepo i kulturno!!! ajde mi nadji pesmu gde ne pici ista "nota bass"?! kod mene u electro mixu pice dve(veruj mi tesko je primetiti razliku) ali nije ni bitno,neka bude da je jedna!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DJ Seek
|
 |
« Reply #100 on: June 21, 2009, 09:51:07 PM » |
|
e ti "DJ D! " nemoj da goworis nista za gorana,njegow remix(meni je mush up) bas dobar,i uporedi twoj i njegow kvalitet pesme,....mislim da je owde Tamerov remix najbolji....ipak "vecina" djsa koji prawe rmx-e domacice ,samo povuku bassline i stavi acapelu,ubaci beat i to je to....ipak za produkciju treba godine i godine iskustva...fyono kralj si 
|
|
|
|
|
|
Fusion Beatz
|
|
|
|
DJ D!
|
 |
« Reply #101 on: June 21, 2009, 09:58:51 PM » |
|
e ti "DJ D! " nemoj da goworis nista za gorana,njegow remix(meni je mush up) bas dobar,i uporedi twoj i njegow kvalitet pesme,....mislim da je owde Tamerov remix najbolji....ipak "vecina" djsa koji prawe rmx-e domacice ,samo povuku bassline i stavi acapelu,ubaci beat i to je to....ipak za produkciju treba godine i godine iskustva...fyono kralj si  a ti ces da mi zabranis da iznosim svoje misljenje??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DJ Seek
|
 |
« Reply #102 on: June 21, 2009, 10:19:02 PM » |
|
brate,nemoj da goworis coweku da ne walja,kad ni svoj nisi preslusao 
|
|
|
|
|
|
Fusion Beatz
|
|
|
|
DJ D!
|
 |
« Reply #103 on: June 21, 2009, 10:34:21 PM » |
|
brate,nemoj da goworis coweku da ne walja,kad ni svoj nisi preslusao  preslusao sam ja a i mnogi kojima je to posao a ti nastavi da slusas svoje stvari i uzivaj!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Deejay Swift
Newbie

|