DJ Shone FORUM
September 08, 2010, 04:15:13 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: PRISTUP FORUMU IMAJU SAMO REGISTROVANI CLANOVI !!!
ZA REGISTRACIJU VAM JE POTREBNO MANJE OD DVA MINUTA .
REGISTRUJTE SE,POSTAVITE I SKIDAJTE MUZIKU KOJU VOLITE !
VAZNO --------> Ukoliko ne mozete iz prvog puta da se registrujete,pritisnite registraciju sve dok ne naidjete na brojeve (npr. 15+7-2=) i sl. ,koji ce vam pojednostaviti postupak registracije!!!

Home   Help Search Login Register  
Pages: 1 2 3 [4]
  Print  
Author Topic: PROGRAMI  (Read 1164 times)
deejaybane
Newbie
*

Email
« Reply #45 on: May 07, 2010, 01:39:05 AM »

kakav bre vdj........... taj program upropasti zwuk..... traktor 2.6 (ali samo ova verzija) je keva..... sve je bezveze.,.... traktor ti je kao zamena za plejere i sinhronizacija ne pali , nego morash ti da ga pogodish i da ga ĹĄtelujesh, dokle god si u mixu..... ha ha izazov na kompu

tako je brate  Smiley moj covek!!! Traktor je zakon! dali jos iko provaljuje da virtual guta zvuk?Huh??

deejaybane
Newbie
*

Email
« Reply #46 on: May 07, 2010, 01:56:53 AM »

Evo dobre ideje! Ja sam povezao traktor 3 sa mixetom numark dm 1050. Mnogo jeftino a i extra resenje, jer je traktor, pogotovo trojka, ne prevazidjen, a jos mixeta ......  Shocked
a potrebna je samo jedna obicna zvucna (kod mene integrisana), 2 aux kabla i mixer.....
shommy.dj
Newbie
*

148
Email
« Reply #47 on: May 22, 2010, 07:40:01 AM »

Evo dobre ideje! Ja sam povezao traktor 3 sa mixetom numark dm 1050. Mnogo jeftino a i extra resenje, jer je traktor, pogotovo trojka, ne prevazidjen, a jos mixeta ......  Shocked
a potrebna je samo jedna obicna zvucna (kod mene integrisana), 2 aux kabla i mixer.....

traktor nije bas pogodan za mixer, pogotovo sto opet pored mixera moras da koris tastere na kompu i ostala sranja... kontroler je ipak dobar za to..

teg na stolu, fen na stolu, mixer na stolu... znachi bilduje se, sushi se kosa.. mixuje se Smiley
deejaybane
Newbie
*

Email
« Reply #48 on: May 23, 2010, 06:09:08 PM »

traktor nije bas pogodan za mixer, pogotovo sto opet pored mixera moras da koris tastere na kompu i ostala sranja... kontroler je ipak dobar za to..
jeste brate al ovo je neka najjeftinija opcija
dj_kiki
Full Member

www.djshone.com

aleksandar_kiki@yahoo.com
« Reply #49 on: May 24, 2010, 12:36:06 AM »

da, za 100e imash kakvo/takvo resenje :]

Pages: 1 2 3 [4]
  Print  

Jump to: